SalarisPartner-Manfred Dey biedt zijn diensten aan accountants, administratiekantoren en rechtstreeks aan werkgevers aan.
In de praktijk blijkt namelijk regelmatig, dat accountants en administratiekantoren enkel en alleen de financiële administratie verzorgen en voor de salarisadministratie andere partijen inschakelen. Uiteraard zeer begrijpelijk. Salarisadministratie en financiële administratie zijn twee totaal verschillende vakgebieden, waarbij voor elk vakgebied specifieke vakkennis en ervaring noodzakelijk vereist zijn.

Met meer dan 20 jaar werkervaring geven wij deskundig advies en helpen wij u als er wetswijzigingen, bedrijfswijzigingen, cao-wijzigingen etc. plaatsvinden.

U bent bij ons aan het juiste adres voor deskundige salarisverwerking, maar ook voor alles wat daar mee samen hangt, denk hierbij aan loon-/pensioenaangiften, sociale verzekeringen, cao, arbeidsrecht, arbeidsovereenkomsten, reorganisatie en ontslagadvies.


Wij regelen uw salarisadministratie uiteraard goed, zorgvuldig en altijd op tijd, maar wij gaan veel verder dan dat. Veel belangrijker vinden wij namelijk om u te ontzorgen. Wij geven u passend advies en fungeren als sparringpartner voor al uw personeels- en salarisvraagstukken. Wat betekenen veranderingen in wet- en regelgeving voor u? Wat moet u regelen bij mutaties? Wij helpen u graag.

Al vanaf het begin had SalarisPartner-Manfred Dey een duidelijke visie: “hoge kwaliteit leveren tegen een laagdrempelige betaalbare kostenstructuur”. Wij zijn ons bewust dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Wij garanderen blijvende vaste lage tarieven en zijn dan ook van mening dat u “nergens goedkoper” uit bent. Dat is SalarisPartner-Manfred Dey.

Wij bouwen bovendien graag een persoonlijke relatie met u op. Zo weet u precies waar u moet zijn met al uw vraagstukken. Op deze manier weten wij, wat uw bedrijf nodig heeft en passen wij onze adviezen en onze dienstverlening hierop aan.

Wij nemen de zorg rondom het voeren van uw salarisadministratie volledig uit handen, zodat u uw tijd effectief kunt besteden aan andere zaken.

Meer weten? Neem voor een verhelderende kennismaking gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op ››