• Voor meer informatie, bel +31 6 2353 3484

 • Salarisadministratie uitbesteden

 • SalarisPartner-Manfred Dey biedt zijn diensten aan accountants en administratiekantoren, maar ook rechtstreeks aan bedrijven en ondernemers, aan. In de praktijk blijkt namelijk vaak, dat accountants en administratiekantoren enkel en alleen de financiële administratie verzorgen en voor de salarisadministratie andere partijen inschakelen. Uiteraard zeer begrijpelijk. Salarisadministratie en financiële administratie zijn twee totaal verschillende vakgebieden, waarbij voor elk vakgebied specifieke vakkennis en ervaring noodzakelijk vereist zijn.

  Ik zal mijn diensten dan ook tegen zeer aantrekkelijke tarieven (kortingen) aan accountants en administratiekantoren aanbieden, waardoor de winstmarge maar wellicht nog belangrijker, het ontzorgen van de gehele salarisadministratie, zeer aantrekkelijk is. De accountants en administratiekantoren hoeven voor de salarisadministratie niets te doen en ontvangen een aantrekkelijke korting. De facturen kunnen door mij rechtstreeks naar accountants en administratiekantoren, echter ook rechtstreeks naar klanten, verzonden worden. De keuze is aan u.

  Niet alleen accountants en administratiekantoren, maar ook rechtstreeks bedrijven en ondernemers kunnen indien rechtstreeks klant bij SalarisPartner-Manfred Dey, in overleg, een aantrekkelijke korting ontvangen.

  Waar sta ik voor?

  Met mijn 20 jaar werkervaring wil ik een toegevoegde waarde leveren aan uw salarisadministratie. Er zijn veel kantoren die een technische (juiste) salarisspecificatie kunnen maken. Ik wil mij onderscheiden door persoonlijk bij u betrokken te zijn, ik denk met u mee, geef in overleg met u de juiste adviezen. SalarisPartner-Manfred Dey werkt professioneel, weet wat hij doet, spreekt uw taal en zet de puntjes op de i.

  In de afgelopen 20 jaar heb ik bij accountants en administratiekantoren ruime ervaring(en) in zeer diverse sectoren opgedaan, echter ben ik hierbij, door ongeschoold personeel (geen diploma), met veel problemen geconfronteerd geweest. Terugkijkend kan ik met een oprecht hart zeggen dat alle probleemdossiers naar tevredenheid voor alle partijen zijn opgelost. Waarom zeg ik dit? Om u een beeld te geven dat u bij mij aan het juiste adres bent!

  Wilt u de salarisadministratie uitbesteden? Dan zit u bij SalarisPartner-Manfred Dey goed. Kortom, u kunt bij mij terecht voor al uw vragen en verzoeken rondom salaris-personeels-administratie, reorganisatie(s) en arbeidsrecht.

  Graag neem ik bij u de volledige salarisadministratie uit handen, maar u kunt er ook voor kiezen om delen uit te besteden. Aan u de keuze.

  Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet met mij contact 06-23533484 of info@salarispartner-manfreddey.nl op te nemen. SalarisPartner-Manfred Dey rekent er dan ook graag op, met u een prettige, langdurige en wederzijds profijtelijke werkrelatie te mogen aangaan.

  En dit alles voor een zeer aantrekkelijk tarief.

  Voorbeeld:

  1 DGA verlonen, inclusief betaalopdracht, journaaloverzicht en loonaangifte voor € 20,00 excl. btw per maand!

  Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40% op de kosten! Een kleine prijs met een grote glimlach!