• Voor meer informatie, bel +31 6 2353 3484

 • Salarisadministratie uitbesteden

 • SalarisPartner-Manfred Dey biedt zijn diensten aan accountants en administratiekantoren, maar ook rechtstreeks aan bedrijven en ondernemers, aan. In de praktijk blijkt namelijk vaak, dat accountants en administratiekantoren enkel en alleen de financiële administratie verzorgen en voor de salarisadministratie andere partijen inschakelen. Uiteraard zeer begrijpelijk. Salarisadministratie en financiële administratie zijn twee totaal verschillende vakgebieden, waarbij voor elk vakgebied specifieke vakkennis en ervaring noodzakelijk vereist zijn.

  Ik zal mijn diensten dan ook tegen zeer aantrekkelijke tarieven (kortingen) aan accountants en administratiekantoren aanbieden, waardoor de winstmarge maar wellicht nog belangrijker, het ontzorgen van de gehele salarisadministratie, zeer aantrekkelijk is. De accountants en administratiekantoren hoeven voor de salarisadministratie niets te doen en ontvangen een aantrekkelijke korting. De facturen kunnen door mij rechtstreeks naar accountants en administratiekantoren, echter ook rechtstreeks naar klanten, verzonden worden. De keuze is aan u.

  Niet alleen accountants en administratiekantoren, maar ook rechtstreeks bedrijven en ondernemers kunnen indien rechtstreeks klant bij SalarisPartner-Manfred Dey, in overleg, een aantrekkelijke korting ontvangen.

  Waar staan wij voor?

  Met meer dan 20 jaar werkervaring willen wij een toegevoegde waarde leveren aan uw salarisadministratie. Er zijn veel kantoren die een technische (juiste) salarisspecificatie kunnen maken. Wij willen ons onderscheiden door persoonlijk bij u betrokken te zijn, wij denken met u mee, geven in overleg met u de juiste adviezen. SalarisPartner-Manfred Dey werkt professioneel, weet wat zij doen, spreekt uw taal en zet voor u de puntjes op de i.

  Wilt u de salarisadministratie uitbesteden? Dan zit u bij SalarisPartner-Manfred Dey goed. Kortom, u kunt bij ons terecht voor al uw vragen en verzoeken rondom salaris-personeels-administratie, reorganisatie(s) en arbeidsrecht.

  Graag nemen wij bij u de volledige salarisadministratie uit handen, maar u kunt er ook voor kiezen om delen uit te besteden. Aan u de keuze.

  Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet met ons contact 06-23533484 of info@salarispartner-manfreddey.nl op te nemen. SalarisPartner-Manfred Dey rekent er dan ook graag op, met u een prettige, langdurige en wederzijds profijtelijke werkrelatie te mogen aangaan.

  En dit alles voor een zeer aantrekkelijk tarief.

  Voorbeeld:

  1 DGA verlonen, inclusief betaalopdracht, journaaloverzicht en loonaangifte voor € 10,00 excl. btw per maand!

  Een kleine prijs met een grote glimlach!