Alle werkzaamheden worden met de ondernemer vooraf besproken. Hierdoor komen de ondernemers niet voor verrassingen te staan. Daar waar vele dienstverleners zich verschuilen achter algemene termen en alles in één bedrag factureren, staat SalarisPartner-Manfred Dey voor Transparantie en Openheid wat voor ons zeer belangrijk is en dit schrijven wij dan ook met Hoofdletters. Onze facturen zijn zeer open en transparant. Alle verrichte werkzaamheden worden uitgesplitst in datum, ruime omschrijvingen van de verrichte werkzaamheden, in aantallen, in tijd, tarief en bedragen, indien van toepassing de korting(en), dit allemaal is terug te vinden op onze facturen. Deze Transparantie en Openheid voorkomt onnodige vragen en kostbare tijd. Daarnaast ontvangen de ondernemers een opdrachtbevestiging, waarin duidelijk de overeengekomen afspraken vastgelegd zijn.

De accountants- en administratiekantoren hoeven voor de salarisadministratie niets te doen en ontvangen een aantrekkelijke korting. De facturen kunnen door ons rechtstreeks naar accountants- en administratiekantoren, echter ook rechtstreeks naar klanten, verzonden worden. De keuze is aan u!

Niet alleen accountants- en administratiekantoren, maar ook rechtstreeks bedrijven en ondernemers kunnen, indien rechtstreeks klant bij SalarisPartner-Manfred Dey, een aantrekkelijke korting ontvangen.

Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet met ons contact op te nemen, 06-23533484 of info@salarispartner-manfreddey.nl.
SalarisPartner-Manfred Dey rekent er dan ook graag op, met u een prettige, langdurige en wederzijds profijtelijke werkrelatie te mogen aangaan.

En dit alles voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Neem contact met ons op ››