• Voor meer informatie, bel +31 6 2353 3484

 • Werkwijze en visie

 • In mijn portefeuille bevinden zich accountants en administratiekantoren waarmee ik voor de salarisverwerking een samenwerking ben aangegaan. Daarnaast is het de bedoeling mijn dienstverlening bij accountants en administratiekantoren, maar ook rechtstreeks bij bedrijven en ondernemers, verder uit te breiden c.q. aan te bieden en onder de aandacht te brengen. De intentie is om op deze wijze geleidelijk aan te gaan groeien en wellicht personeel aan te nemen.

  Op mijn website www.salarispartner-manfreddey.nl en www.manfreddey.nl kunnen potentiële klanten en ondernemers mij vinden. Op mijn website kunnen accountants en administratiekantoren maar ook bedrijven en ondernemers tevens een vrijblijvende offerte aanvragen.

  Zoals reeds genoemd bied ik mijn diensten aan accountants en administratiekantoren aan. In de praktijk blijkt namelijk dat vaak accountants en administratiekantoren enkel en alleen de financiële administratie verzorgen en voor de salarisadministratie andere partijen inschakelen. Uiteraard zeer begrijpelijk. Salarisadministratie en financiële administratie zijn twee totaal verschillende vakgebieden, waarbij voor elk vakgebied specifieke vakkennis, ervaring noodzakelijk vereist zijn.

  Ik zal mijn diensten dan ook tegen zeer aantrekkelijke tarieven (kortingen) aan accountants en administratiekantoren aanbieden, waardoor de winstmarge maar wellicht nog belangrijker, het ontzorgen van de gehele salarisadministratie, zeer aantrekkelijk is. De accountants en administratiekantoren hoeven voor de salarisadministratie niets te doen en ontvangen een aantrekkelijke korting. De facturen kunnen door mij rechtstreeks naar accountants en administratiekantoren, echter ook rechtstreeks naar klanten, verzonden worden. De keuze is aan u.

  Niet alleen accountants en administratiekantoren, maar ook rechtstreeks bedrijven en ondernemers kunnen indien rechtstreeks klant bij SalarisPartner-Manfred Dey, in overleg, een aantrekkelijke korting ontvangen.

  Waar sta ik voor?

  Met mijn 20 jaar werkervaring wil ik een toegevoegde waarde leveren aan uw salarisadministratie. Er zijn veel kantoren die een technisch (juiste) salarisspecificatie kunnen maken. Ik wil mij onderscheiden door persoonlijk bij u betrokken te zijn, ik denk met u mee, geef in overleg met u de juiste adviezen, kortom ik zet de puntjes voor u op de i.

  In de afgelopen 20 jaar heb ik bij accountants en administratiekantoren ruime ervaring(en) in zeer diverse sectoren opgedaan, echter ben ik hierbij, door ongeschoold personeel (geen diploma), met veel problemen geconfronteerd geweest. Terugkijkend kan ik met een oprecht hart zeggen dat alle probleemdossiers naar tevredenheid voor alle partijen zijn opgelost. Waarom zeg ik dit? Om u een beeld te geven dat u bij mij aan het juiste adres bent!

  Mocht u nog vragen hebben, aarzelt u dan niet met mij contact 06-23533484 of info@salarispartner-manfreddey.nl op te nemen. SalarisPartner-Manfred Dey rekent er dan ook graag op, met u een prettige, langdurige en wederzijds profijtelijke werkrelatie te mogen aangaan.

  En dit alles voor een zeer aantrekkelijk tarief.